Advania Danmark

Advania har rødder i Danmark som går tilbage til 2004, da vores forgænger Kompetera blev etableret som en typisk hardware-leverandør. Siden da er vores danske forretning udvidet og ændret sig dramatisk. Nu tilbyder vi en bred vifte af tjenester, fra pc'er med eller uden forinstalleret software til komplette server / opbevaringsløsninger og en række "som en service" -løsning.

Engang var vi Kompetera. Nu er vi meget mere. Vores eget team af Microsoft- og infrastrukturspecialister er blevet kolleger med 15 Microsoft MVP’er og 15 Azure Solution Architect Experts. Vores palet af drifts- og supporttjenester er vokset og vi kan nu levere hosting-, IaaS- og HPCaaS-løsninger til selv de største og mest krævende kunder, som ønsker at tage flere eller alle it-funktioner for givet.

 
Vores vision er klar
Vi alle i huset arbejder for samme sag, og bevæger sig fælles imod samme mål

Kompetera var startet som en danskejet IT-virksomhed, og har tænkt i it-løsninger siden starten. Virksomheden har hjulpet kunder med at skabe stabil IT-drift gennem konsulentydelser, infrastrukturløsninger til datacentret samt levering af hardware. Derfor var det et perfekt match da Advania Gruppen i 2019 købte virksomheden, som sit danske fundament og som dermed fuldendte planen om at blive et fuld-nordisk IT-selskab.

I dag oplever vi, at IT-afdelingerne arbejder under et stadigt større pres. Forretningen kræver en høj grad af sikkerhed, hurtig reaktionsevne og nye services. Brugerne kræver mobilitet, frihed i arbejdet og adgang til data. Budgettet kræver mådehold og rettidig omhu. Det er vores mission at lette presset ved at tilbyde skalérbare hybridløsninger.

Det bedste fra begge verdener

Hos Advania har vi tilpasset vores forretning, så vi har spændvidden til at hjælpe vores kunder med deres IT-udfordringer. Vi leverer både traditionel IT-infrastruktur, rene cloudløsninger og hybridløsninger, der forener det bedste af begge verdener og kan udvikles sammen med forretningen. Advania som samarbejdspartner.

Med Advania får du en partner, der yder kompetent rådgivning og sparring.

Vi er ikke bange for at udfordre vores kunder – og lægger desuden stor vægt på at give en god personlig service og være meget fleksible i forhold til at få samarbejdet til at fungere optimalt. Derudover har vi et netværk af dygtige samarbejdspartnere og andre kunder, som man kan dele erfaringer med.

Tilfredse kunder

Vores mål og mission er simpel:

"VORES KUNDER SKAL VÆRE SÅ TILFREDSE, AT DE VIL ANBEFALE OS TIL ANDRE

 

Mere effektivitet med Microsoft

Vores kunders succes med at skabe værdi og øge produktiviteten med løsninger fra Microsoft, hvor vi som deres samarbejdspartner kender til de mulighederne som Microsoft tilbyder. Advania Danmark er Microsoft guldpartner fordi vi har fostået at omsætte deres lø'sninger til virkelighed og værdi.

Strategiske partnerskaber

Markedets vigtigste

Advania har valgt at samarbejde udelukkende med markedets førende softwareleverandører og industriledere, der driver den teknologiske udvikling fremad. 

Frem for alt vælger vi de leverandører, der er lydhøre, og som ved, hvad vores kunder har brug for for at være konkurrencedygtige, selv i morgen.

 

Kontakt os

?i