Adwards

Vi gør det fordi vi kan

SUCCES ER EN BALANCEGANG, OG DEN MESTRER VI TIL FULDE

En balance vi finder sammen med vores kunder, hvor vi rådgiver i Server/Storage, Hyper, Cloud, Backup og Hosting.

Hos os er rådgivning omkring datacenterløsninger hverdag, fordi vi i branchen er kendte for at være de bedste. Priserne for i år viser da også at vi gør det rigtige, og at vores kunder er glade for det vi gør, og det vi kan. Men vi modtager ikke kun flotte awards og priser, vi giver også gerne gode priser til vores kunder. Netop gennem god rådgivning og dialog med vores kunder, ved vi præcis hvilken løsning der dækker behov - uden at det skal koste ekstra.

Vi undersøger hele tiden nye måder at arbejde smartere og mere effektivt - Med henblik på tid, forbrug såvel som økonomi.

Det holder os i gang og gør os til dem vi er. 24 kompetente medarbejdere med hver sit område så vi altid ved hvad der er værd at vide i markedet. Derfor bliver vi belønnet med flotte udmærkelser, hvilket vi fører videre til dig.CERTIFICERET ELITELEVERANDØR 2018

Advania Danmark A/S var blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2017. Med en samlet fakturasum til det offentlige på 8.023.091 kr. har de placeret sig i den absolutte elite af leverandører; en præstation, der påkalder sig al ære og respekt.


MICROSOFT MVP (MOST VALUED PROFESSIONAL 2017-2018

For 6. år i træk er Flemming Riis udnævnt til Microsoft Most Valuable Professional (MVP) for 2017-2018. 

Vi ønsker Flemming tillykke med den flotte pris og er glade for at han er den del af vores team.

 

NETAPP SALES ENGINEER OF THE YEAR (FY17)

Prisen går til Flemming Riis. Prisen er tildelt for at have været betydelig influens i NetApps strategi med Kompetera. Han har startet et meget lovende og værdifuldt samarbejde i Danmark, hvilket i FY17 har resulteret i mere end4x vækst.

Flemming har endvidere spillet en vigtig rolle i positioneringen af NetApp for kunder som Københavns Kommune, HRG, Cloud Factory og Folketinget.

HEWLETT PACKARD ENTERPRISE AWARD 2016

Advania Danmark A/S har vist, at man, ved at inkludere Service som en naturlig og grundlæggende del af dialogen i hver enkelt sag, opnår øget salg og gladere kunder.

COMPUTERWORLD – ÅRETS VÆKST IT-KOMET 2016

Som er landets førende it-medie bureau, har Computerworld fundet Advania Danmark A/S, som i 2016 har haft den højeste vækst, blandt landets it-forhandlere.

COMPUTERWORLD – TOP 100

Som landets førende it-medie bureau, har Computerworld i en yderst detaljeret analyse fundet de 100 bedste danske it-virksomheder. Her har Advania Danmark A/S fundet sig frem til en velfortjent plads på listen. - Du kan hente den fulde liste på computerworld.dk

VEEAM, ÅRETS VÆKST PARTNER

Advania Danmark A/S har vundet prisen som den partner som har haft den bedste vækst af Veeam. Advania Danmark tilbyder højeste sikkerhed for backup løsninger, fra eget dansk hosting center. -Ingen skjulte omkostninger

NIMBLE, ÅRETS RISING STAR 2016

Vi har solgt mange Nimble løsninger, og Nimble mener at vi har et meget stort potentiale sammen i markedet. Hør mere om de nye muligheder, og lad os rådgive dig til den rigtige løsning.

COMPUTERWORLD – ÅRETS VÆKST IT-KOMET 2015

Som er landets førende it-medie bureau, har Computerworld fundet Advania Danmark A/S, som i 2015 har haft den højeste vækst, blandt landets it-forhandlere.

HPE VÆKSTPARTNER SERVER & STORAGE 2015

Blandt ganske få, peger HPe på Advania Danmark A/S, som vækstpartner på Servere & Storage.

?i