Kontakt

Kundeservice

Nedenfor finder du informationer og svar på de oftest stillede spørgsmål.

Kontakt os

Nyhedbrev

Vil du have nyheder fra os?

Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev, og få sendt vigtige informationer i din indboks.Whistleblower

Vi vil være ordentlige

Advanias langsigtede fremgang og succes er brolagt med god og bæredygtig forretningsskik. Derfor har vi skrevet under på at integrere UN Global Compact 10 universelle principper for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption. Derfor er vi medlem af Responsible Business Alliance (RBA) der formulerer en række standarder for social, miljømæssig og etisk praksis i elektronikbranchen og dens forsyningskæder.


De principper, som vi bygger vores forretning på, er oversat til praksis i vores personalehåndbog og retningslinjer for medarbejdere.

Du behøver ikke have bevis for din mistanke, men al information skal meddeles i god tro. Din meddelelse håndteres af WhistleB, som er juridisk og organisatorisk uafhængig af Advania. WhistleB sporer ikke IP-adresser eller andre oplysninger, der kan identificere en person, der sender en meddelelse. Alle meddelelser er krypteret og kan kun dekrypteres af udpegede personer. WhistleB kan ikke dekryptere og læse meddelelser.

Vores whistleblower-ordning kan tilgås på alle typer enheder - inklusive smartphones.

Hvis du behøver mere information om anonymitet og om hvordan, du meddeler en mistanke, kan vi anbefale denne liste over almindelige spørgsmål og denne introduktionsvideo. Begge er produceret af WhistleB.

?i