Support

Advania Support: Mere support for pengene og tid til udviklingsopgaver

Jo hurtigere brugere kan komme af med en supportsag, desto mindre frustration og desto hurtigere kan alle komme videre med at producere. Derfor optager brugersupport en stor del af IT-afdelingers tid – tid der skal tages fra andre opgaver.

Vores telefon- og mailsupportere er supportere fordi, de gerne vil være det. De både ved, hvad de taler om og forstår at få IT-brugere i tale. Deres evne til at lytte og spørge gør dem i stand til at løse brugerproblemer hurtigere og mere effektivt. Vores onsite supportere og konsulenter har den erfaring og viden, som effektiv fejlsøgning, problemløsning og driftssupport kræver.

 

Har du brug for support nu?

Kontakt vores support team ved at udfylde kontkatformularen i bunden af denne side.

Tel.: 3948 4838

ON-LINE BRUGERSUPPORT

Vores telefon- og mailsupportere er supportere fordi, de gerne vil være det. De både ved, hvad de taler om og forstår at få IT-brugere i tale. Deres evne til at lytte og spørge gør dem i stand til at løse brugerproblemer hurtigere og mere effektivt.

ON-SITE DRIFTSSUPPORT

Vi skærer ca. 60% af timeprisen på vores konsulenter, når I køber en on-site supportaftale hos os. Vi kommer til at kende jeres setup og bruge al vores viden på at frigøre jeres tid fra de daglige opgaver.
 

SERVICE PÅ PC OG PRINT

I samarbejde med vores servicepartner Neisa tilbyder vi markedets hurtigste vej til service på jeres Lenovo PC-, HP PC- og HP-print erhvervsprodukter. Spring 1. level support over, gå direkte til fejlmelding og kom hurtigere op at køre igen.

TEAMVIEWER SUPPORT

Har du en supportaftale med Kompetera, kan du komme til TeamViewer Online Supporten her

Kontakt os

 

 

Vores supportere er yderst kvalificerede IT-konsulenter, med mange års erfaring for deres område.

 

Tel.: 3948 4838


Webinar support

Har du problemer med at logge på?

Mangler du lyd, eller andet for at få det fulde udbytte af vores Webinar, så skriv eller ring til os, så vil vi supportere dig, 
?i