Niras

Udrulning af 400 PC’er hos Niras (dengang ALECTIA)

Niras er en af Danmarks førende rådgivere inden for byggeri. Virksomheden havde tilbage i 2015 (endnu ikke fusioneret med Niras) 700 ansatte fordelt på fire lokationer i Danmark og en i England. Virksomheden stod i en situation, hvor 400 medarbejdere på de 4 danske lokationer skulle have nye PC’er. Kravet fra IT-chef Christian Krabbe var, at de 400 PC’er skulle leveres færdiginstallerede og konfigureret på hver enkel medarbejders skrivebord. Valget af PC’er faldt på DELL, og ALECTIA valgte fire forskellige modeller til at opfylde medarbejderes behov i virksomheden.

Herefter var opgaven for Advania (dengag Kompetera A/S) at køre ud på de forskellige lokationer og bytte den nye maskine ud med den gamle på hver enkel medarbejders skrivebord. Hver udbytning tog ca. 15 minutter – og medarbejderen var herefter klar til at genoptage sit arbejde på den nye PC.
Advanias deployment løsning
Vi løste opgaven ved at få de 400 maskiner leveret til vores eget lokale lager, hvorfra imagepålægning og installation af 30 forskellige softwarepakker foregik. Rent teknisk blev der etableret et SCCM distribution point hos os i en særskilt og isoleret infrastruktur, hvorfra der via VPN blev etableret adgang til kundens SCCM. 
Vi hjalp kunden med at lave et nyt udrulningsvenligt image, og derefter kunne installationen af de 400 PC’erne begynde via VPNforbindelsen.

Vi modtog en liste fra kunden med angivelse af hvilken model og hvilke softwarepakker hver af de 400 medarbejdere skulle have. På den baggrund blev PC’erne installeret med de ønskede softwarepakker, tilsluttet til domænet, tyverimærket og registreret med serienummer, medarbejdernavn og lokation. 

Til fremtidig vedligeholdelse af nye maskiner har Advania en USB stik med kundens image pålagt, som kan installeres på hvilken som helst af brugernes PC. Der bootes på USB’en – og 8 klik og 15 minutter senere er maskinen klar!
Vil du vide mere om deployment hos Advania?
Hvis du er interesseret i at vide mere om hvordan Advania kan hjælpe din virksomhed med at lave et effektivt deployment-program, så du kan spare tid og penge ved at bruge færre timer på IT-vedligeholdelse og -support. 
Ring til os på Tel.: 3948 4800 eller Email: info.dk@advania.dk 
 
?i