Dell EMC Guld partner

Samarbejde med Dell EMC-tjenester

Tjenester er kernen i alle transformeringsmuligheder. Hvad enten det drejer sig om implementering af ny infrastruktur, udrulning af programmer, beskyttelse af datacenteret eller understøttelse af vores kunders arbejdsstyrke, er målet altid det samme – at opnå hurtigere tid til værdi.

Vores mål er at samarbejde med dig, så vi kan levere værdi til kunderne og forbedre din rentabilitet. Du kan styrke dine interne færdigheder ved at forhandle vores robuste tjenester, eller du kan fremme dine evner ved at følge vores forudsigelige aktiveringsstier og blive autoriseret til at levere dine egne tjenester.

Arbejdsstationer >
Dell EMC’s arbejdsstationer er skalerbare, fleksible løsninger klar til brug – inklusive de nyeste Intel®-processorer – som nemt kan håndtere beregnings- og datatunge workloads.
Bærbare PC'ere >
Bærbare computere fra Dell EMC omfatter mærkerne Adamo, Alienware, Chrome, Inspiron, Latitude, Legacy, Studio, Vostro og XPS.
Tynde klientcomputere >
Dell EMC’s hardware og software til tynde klientcomputere forenkler slutpunkterne med stationære computere ved at reducere softwareaftrykket på klientsiden samt skabe hardwareressourceoptimering og sikkerhedsforbedringer.
Servere >
Dell EMC-servere er skalerbare, fleksible og effektive løsningsplatforme med strømlinede og intuitive administrationsmuligheder, som hjælper virksomheder med at nå deres mål, selvom de måtte ændres undervejs.
Storage >
Dell EMC’s lagringsløsninger omfatter flash-, cloud- og softwaresystemer til virksomheder i alle størrelser.
Stationære computere og alt i en-enheder >
Stationære Dell EMC-computere og alt i en-enheder omfatter Inspiron-, XPS- og Alienware-gamingcomputere.
Ready Solutions >
Med Dell EMC Ready Solutions får du en enkel og pålidelig måde at identificere og anskaffe afprøvede og validerede løsninger, der matcher jeres programworkload.
Gateways og integreret computing >
Dell EMC-gateways og integreret computing er særdeles effektive industrielle IoT-enheder, som er designet til at levere effektive IoT-løsninger, selv under ekstreme forhold.
Konvergeret infrastruktur >
Dell EMC’s produkter inden for konvergeret infrastruktur omfatter servere, datalagringsenheder, netværksudstyr og software til styring, automatisering og orkestrering af it-infrastruktur.
Netværk >
Dell EMC’s netværksprodukter udnytter deres lave responstid, høje ydeevne og softwaredefinerede åbne netværksteknologier til at omdefinere økonomien i det fremtidssikrede netværk.
?i