Dell EMC Titanium partner

Advania Danmark er nu Titanium Dell EMC Partner. 

Det betyder, at vi er klædt på til at yde ekspertrådgivning på tværs af Dells teknologiportefølje. I partnerskab med Dell - og i samarbejde med kunder - konfigurer og implementerer vi løsninger, som er præcis så komplekse, som de behøver at være, for at være effektive.

Biologien fortæller os, at al udvikling går i retning af stigende kompleksitet. Den teknologiske udvikling viser os det. Den jetmotor, som Frank Whittle prøvekørte første gang i 1937, havde én bevægelig del. De motorer, som driver et moderne passagerfly, har flere tusind bevægelig dele.

En stadig mere kompleks verden viser sig også i form af stadig mere komplekse udfordringer, der kræver tilsvarende komplekse løsninger. Dem kan ingen skabe ved egen kraft. De kræver fællesskab og partnerskab.

Arbejdsstationer >
Dell EMC’s arbejdsstationer er skalerbare, fleksible løsninger klar til brug – inklusive de nyeste Intel®-processorer – som nemt kan håndtere beregnings- og datatunge workloads.
Bærbare PC'ere >
Bærbare computere fra Dell EMC omfatter mærkerne Adamo, Alienware, Chrome, Inspiron, Latitude, Legacy, Studio, Vostro og XPS.
Tynde klientcomputere >
Dell EMC’s hardware og software til tynde klientcomputere forenkler slutpunkterne med stationære computere ved at reducere softwareaftrykket på klientsiden samt skabe hardwareressourceoptimering og sikkerhedsforbedringer.

Servere >
Dell EMC-servere er skalerbare, fleksible og effektive løsningsplatforme med strømlinede og intuitive administrationsmuligheder, som hjælper virksomheder med at nå deres mål, selvom de måtte ændres undervejs.
Storage >
Dell EMC’s lagringsløsninger omfatter flash-, cloud- og softwaresystemer til virksomheder i alle størrelser.
Stationære computere og alt i en-enheder >
Stationære Dell EMC-computere og alt i en-enheder omfatter Inspiron-, XPS- og Alienware-gamingcomputere.
Ready Solutions >
Med Dell EMC Ready Solutions får du en enkel og pålidelig måde at identificere og anskaffe afprøvede og validerede løsninger, der matcher jeres programworkload.
Gateways og integreret computing >
Dell EMC-gateways og integreret computing er særdeles effektive industrielle IoT-enheder, som er designet til at levere effektive IoT-løsninger, selv under ekstreme forhold.
Konvergeret infrastruktur >
Dell EMC’s produkter inden for konvergeret infrastruktur omfatter servere, datalagringsenheder, netværksudstyr og software til styring, automatisering og orkestrering af it-infrastruktur.
Netværk >
Dell EMC’s netværksprodukter udnytter deres lave responstid, høje ydeevne og softwaredefinerede åbne netværksteknologier til at omdefinere økonomien i det fremtidssikrede netværk.
?i