Microsoft

Microsoft Gold Partner

Cloud Productivity-kompetencen er til partnere, som har specialiseret sig i virksomhedsinstallationer af Windows 365. Få din virksomhed til at skille sig ud med denne kompetence som gennemprøvet udbyder af skyløsninger til kunder, der søger efter kvalificerede partnere til skyløsninger.

Advania har gennem mange år været Microsoft Partner på flere områder. Som tiderne skifter, skifter vores partnerstatus også. Vi har haft succes med at servicere og rådgive kunder til de rigtige Microsoft løsninger som passer til netop deres virksomhed.

I de senere år er det kun blevet lettere at finde sit rigtige Microsoft setup for sin virksomhed, og Advania har via Microsoft Cloud en markedsplads, som giver det fulde overblik over sine licenser. Her kan man let se hvilke aftaler man har i dag, med mulighed for at justere aftalerne så de passer til virksomhedens behov – dag-for-dag med, effekt inden for ganske få minutter.

Som Microsoft Gold og Silver Partner, kan Advania let håndtere dine licenser, og ydermere tilbyde ekstra services til dine løsninger, så du ikke behøver at bekymre dig om tab eller fejljusteringer. Vi tilpasser løsningen til dine behov- let og sikkert.

 


Mere produktivitet med Microsoft Windows 365

Øget fleksibilitet og produktivitet er afgørende for vores kunders succes og overlevelse i et marked uden grænser. Arbejdet med at øge produktiviteten starter med svar på spørgsmålene om, hvad produktivitet er, og hvordan den øges.

Produktivitet handler om at skabe mere værdi med færre ressourcer. Vejen til øget produktivitet er brolagt med værktøjer, der gør virksomhedens medarbejdere i stand til hurtigere at træffe de rette valg. Det være sig valg af rette person, dag og tidspunkt, procedure, beløb, dokument, budskab eller andet.

Derfor er Windows 365 vores kunders vigtigste produktivitetsværktøj – og derfor gælder det om, at det værktøj er konfigureret rigtigt og altid er optimeret – både når det gælder drift og licenser.

Advania er Microsoft Guldpartner på Cloud Productivity. Det betyder, at vi er specialister i virksomhedsinstallationer af Windows 365, og har de kompetencer der sikrer, at vores kunder får det fulde udbytte af installationen – også når det gælder den data- og dokumentsikkerhed, som Microsoft ikke leverer

?i