Advania Danmark fusionerer med Genia ApS

MARKEDSMEDDELELSE

Dato: 3. maj 2021


Advania Danmark og Genia går sammen og går styrket ind i fremtiden

Advania Danmark A/S (CVR-nr.: 32643485) og Genia ApS (CVR-nr.: 31177383) fusionerer med Advania Danmark som det modtagende selskab. Fusionen er gældende fra 3 maj 2021.

Genia ApS har siden 2008 leveret IT-produkter, -services og -rådgivning på tværs af tre forretningsområder: IT-drift & Support, Cloud & Hosting og On-premise IT.

Virksomheden har 12 medarbejdere, og har fokus på levering og drift af moderne hyperkonvergeret IT-infrastuktur (HCI) baseret på HPE Simplivity design og teknologi. Microsoft 365 og Azure er også et fokusområde, og Genias konsulenter rådgiver og bistår virksomheder med licensoptimering, sikring og automatiseret udrulning af Microsoft 365. Virksomheden leverer hosting- og datasikringsydelser fra egne datacentre i Taastrup og Glostrup.

Advania Danmark er et selskab i Advania-koncernen med ca. 1.500 ansatte fordelt på 30 kontorer på tværs af de nordiske lande og en omsætning på over 5 mia. DKK. Advania Danmark bygger på mere end 15 års erfaring med at levere IT-hardware og -infrastrukturprodukter til virksomheder - til specialpriser, til tiden og til hele verden.

I dag leverer virksomheden håndterede IT-driftstjenester til en række danske virksomheder og deres internationale kontorer. Advania Danmarks team af Microsoft 365 og Azure-specialister er kolleger med 15 Microsoft MVP'er og 15 Azure Solution Architect Experts på tværs af koncernen.

Hybrid Cloud, Workspace Infrastructure og Identity & Access Management er dedikerede forretningsområder, der ledes af erfarne specialister på områderne.


Direktør i Genia, Kristian Hansen og direktør i Advania Danmark, Carsten Weis udtaler i fællesskab:

"Når IT-drift og virksomhedsdrift er ét og samme, er det forretningens vilkår og fokus der gælder for IT-ansvarlige. Risici skal mitigeres proaktivt og effektivt gennem øget adræthed, intelligent sikkerhed og omstilling fra kapitalkrævende funktioner til forbrugsafregnede services. Allokering af ressourcer og håndtering af administrative processer skal forenkles, automatiseres og kunne betjenes af brugere. Drifts- og brugersupport kræver adgang til de fuldtidseksperter og den 24/7- overvågning, stabil IT-drift og hurtig problemløsning kræver, men som mange virksomheder ikke har fuldtidsstillinger til."

Derfor oplever vi begge en stærkt øget efterspørgsel fra virksomheder efter det, vores medarbejdere kan, og de produkter, services og ydelser, vi leverer, og derfor går vi sammen. Sammen kan vi hele vejen, og kan levere på selv de største opgaver. IT-ansvarlige kan vide sig helt sikre på, at alle deres nye og fremtidige behov kan opfyldes ét sted fra."

Spørgsmål til fusionen kan rettes til adm. direktør i Genia, Kristian Hansen eller adm. direktør i Advania Danmark, Carsten Weis:

Pressekontakt Genia ApS:

Kristian Hansen

Admin. direktør
E: krh@genia.dk
M: 2274 0163

Pressekontakt Advania Danmark A/S:

Carsten Weis

Admin. Direktør / CEO
E: carsten.weis@advania.dk
M: 4014 4000
Hent markedsmeddelelsen som PDF

Advania Danmark og Genia går sammen og går styrket ind i fremtiden

Advania Danmark A/S og Genia ApS har fusioneret med Advania Danmark som det modtagende selskab. Fusionen blev gældende den 3. maj 2021. Med fusionen står Advania Danmark endnu stærkere. Virksomheder og IT-ansvarlige kan vide sig sikre på, at deres nye og fremtidige behov for IT kan opfyldes ét sted fra.

Virksomheders drift og medarbejderes produktivitet står og falder med sikker og velfungerende IT. Den nye virkelighed er en hyldest til moderne IT, og den er en risiko - både teknisk og økonomisk. Det er let at købe mere IT end nødvendigt, og svært at imødegå nye sikkerhedstrusler og voksende myndighedskrav.


Det nye Advania Danmark er rustet til virksomheder og IT-ansvarliges nye virkelighed og behov:

Microsoft 365 - lige dele fordele og udfordringer

Microsoft 365 er en fortælling om produktivitetsfordele. Sikker og altid adgang for medarbejdere til deres 365-applikationer og -data er et krav.

Vi håndterer virksomheders Microsoft 365-sikkerhed - både trusselsbeskyttelse, identitetsstyring, datasikring samt overholdelse af GDPR. I samarbejde med vores kunder optimerer vi løbende deres licensportefølje - både når det gælder type og antal.

Vi er Microsoft Guldpartner og vores MS-500 certificerede konsulenter er kollegaer med flere håndfulde Microsoft MVP'er på tværs af vores nordiske organisation.

Vores Microsoft-team arbejder tæt sammen med Advania Danmarks Workspace Infrastructure specialist. Altid og sikker adgang for medarbejdere til deres Microsoft applikationer - også når de går på arbejde derhjemme - er i høj kurs hos virksomheder.

Advania har eneforhandling i Norden på Okta Identity Cloud, som er den markedsledende Identity & Access Management (IAM) løsning. Okta forenkler og accelererer Active Directory integration, og gør det muligt at implementere Microsoft 365 og provisionere brugere mange gange hurtigere end ellers.

 

Moderne infrastruktur - softwaredefineret, forretningsdikteret og forbrugsafregnet IT

Jo mindre adrætte virksomheder er, desto større er deres forretningsrisiko. Sådan er det, når verden og markeder bliver stadig mere uforudsigelige. Adræthed er evnen til hurtigt og omkostningseffektivt at tilpasse sig det uforudsete.

Vi har stor erfaring med at levere hyperkonvergeret infrastruktur - også til nogle af Danmarks største virksomheder. Vi er ledende, når det gælder levering af hybrid infrastruktur baseret på HPE Greenlake. Vores Workspace Infrastructure specialist er blandt Danmarks mest erfarne - både når det gælder Citrix- og Azure-baserede løsninger.

Vores Azure-specialister hjælper virksomheder med at flytte deres IT-drift i skyen og spare penge. Det frigiver budget og hænder, som kan bruges på udvikling og sikkerhed.

Vores team af hardwarekonsulenter står selvfølgelig klar til at levere udstyr til OnPrem datacentre - til tiden, til den rette pris og til hele verden.

 

IT-driftstjenester - mindre funktion, mere service

Små og mellemstore virksomheder har små og mellemstore IT-budgetter, men er ikke mindre afhængige af IT end store virksomheder er - tværtimod. SMV'er har mindre at stå imod med og er mere sårbare overfor it-nedbrud og datatab.

Vores palet af driftstjenester både dækker det daglige driftsbehov og rummer det beredskab, som en verden fuld af IT-muligheder, -krav og -trusler kræver. Tjenesterne inkluderer hosting, håndteret backup og gendannelse af bruger- og serverdata, bruger- og driftssupport samt serverovervågning. Vi tager os af IT-driften, så vores kunder kan koncentrere sig om deres forretning.

 

IT-hardware & tilbehør

Vores hardwareforretning bygger på mere end 15 års erfaring med effektiv håndtering af alle faser af indkøb - fra rådgivning og POC til levering til specialpriser, til tiden og til hele verden.

Hardwareforretningen er en anden i dag - vores løfte til kunder er uændret.

 

Din kontaktperson hos Genia eller Advania kan fortæller meget mere om det mere, vi kan sammen.

Advania Danmark er et selskab i Advania-koncernen med ca. 1.500 ansatte fordelt på 30 kontorer på tværs af de nordiske lande og en omsætning på over 5 mia. danske kroner.
?i